Ngarep > Produk > Water Glass Investasi Casting > Water Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan
Water Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan
  • Water Glass Investment Casting ing Mesin PertambanganWater Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan
  • Water Glass Investment Casting ing Mesin PertambanganWater Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan

Water Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan

Tuku Diskon Water Glass Investment Casting ing Mesin Pertambangan digawe ing China. Zhiye minangka Casting Investasi Kaca Banyu ing Produsen Mesin Pertambangan lan pemasok ing China. Ningbo Zhiye Mechanical Components Co., Ltd. didegaké ing 2011, mesin pertambangan banyu kaca investasi casting, punika ilang lilin investasi casting prosedur padha investasi castings.Higher tliti lan bobot luwih gedhe ing kabèh proses casting investasi sing ciri utama.Our mesin Pertambangan banyu kaca investasi casting produk duwe wis ngekspor macem-macem negara manca.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Zhiye minangka profesional kualitas tinggi Water Glass Investment Casting ing Mining Machinery produsen, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Water Glass Investment Casting ing Mining Machinery saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Bahan: P10

Teknik: Water Glass Investment Casting

Bobot: 1.6KG

Area Aplikasi: Mesin Tambang

Jeneng produk: Tooth holder

Metode Anti-karat: Lukisan

Cara Perawatan Panas: Pemurnian Termal


Piranti pertambangan minangka frasa umum sing nuduhake kabeh peralatan pertambangan lan mesin pertambangan sing digunakake kanggo ngekstrak mineral saka bumi.


Mineral sing ditambang katon ing meh kabeh produk konsumenâsaka mobil, elektronik, perhiasan lan liya-liyane. Mineral kaya uranium lan batu bara minangka sumber energi utama sing nyumbang 50% saka pasokan energi AS.


Kabeh sumber daya kasebut dipikolehi kanthi nggunakake macem-macem jinis alat pertambangan lan peralatan pertambangan.


Sadurunge miwiti ngenali alat pertambangan lan mesin pertambangan, penting kanggo ngerti macem-macem jinis metode pertambangan sing dituku Casting Investasi Kaca Banyu ing Mesin Pertambangan saka Ningbo Zhiye Mechanical Components Co., Ltd. Ing China.


Lan ing ngisor iki sawetara rincian babagan Casting Investasi Kaca Banyu kanggo Mesin Pertambangan ing ngisor iki:


Bagian Mesin Teknik

PRODUKSI FIELD SHOW

PROSES PRODUKSI

1.Q: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.

2.Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume iku 15-30 dina minangka layanan Customized kita konfirmasi karo Pelanggan nalika pesenan.

3.Q: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita nyedhiyakake conto, kanggo biaya sampel miturut kondisi sampel kanggo mutusake gratis utawa dikenani biaya, biasane ora akeh wektu sing digunakake proses mesin sing gratis.

4.Q: Apa syarat pembayaran sampeyan? 3
0% T / T ing advance, imbangan sadurunge kiriman, Utawa minangka saben diskusi.

5.Q: Apa kita bisa ngerti proses produksi tanpa ngunjungi pabrik?
A: Kita bakal nawakake jadwal produksi sing rinci lan ngirim laporan mingguan kanthi digital
gambar lan video sing nuduhake kemajuan mesin.

6.Q: Kasedhiya kanggo gambar desain sing disesuaikan?
A: Ya, DWG, DXF, DXW, IGES, STEP, PDF etc.

7.Q: Kasedhiya kanggo gambar desain sing disesuaikan?
A: Ya, kita bisa mlebu NDA sadurunge ngirim gambar.

8.Q: Kepiye sampeyan njamin kualitas?
A: (1) Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas mlebu (IQC). (2) Priksa rincian sadurunge jalur produksi dilakokno. (3) Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Kontrol kualitas ing proses (IPQC). (4) Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan (FQC). (5) Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu (QC). (6) 100% pengawasan lan pangiriman sadurunge pangiriman.


Hot Tags: Casting Investasi Kaca banyu ing Mesin Pertambangan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kutipan, Disesuaikan, Diskon, Rega Mudhun, Ing Simpenan, Adol Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.