Ngarep > Produk > Silika Sol Investment Casting > Carbon Steel Silika Sol Investment Casting

Pabrik China Carbon Steel Silika Sol Investment Casting.

Casting investasi silika Sol baja karbonyaiku casting adat diprodhuksi dening proses casting investasi lilin ilang (utawa disebut casting tliti) saka baja karbon. Baja karbon tuang yaiku jinis baja tuang kanthi karbon minangka unsur paduan utama lan sawetara unsur paduan liyane. Bisa dipérang dadi baja karbon rendah, baja karbon medium lan baja karbon dhuwur. Isi karbon saka baja karbon rendah cast kurang saka 0,25%, isi karbon saka baja karbon medium antarane 0,25% lan 0,60%, lan isi karbon saka cast baja karbon dhuwur antarane 0,6% lan 3,0%. Kekuwatan lan kekerasan baja karbon tuang tambah kanthi nambah isi karbon. Baja karbon cast nduweni macem-macem kaluwihan kayata biaya produksi sing luwih murah, kekuatan sing luwih dhuwur, ketangguhan sing luwih apik lan plastisitas sing luwih dhuwur. Casting silika Sol baja karbon bisa digunakake kanggo nggawe bagean sing nanggung beban abot, kayata suku cadang traktor, mobil kargo rel, mobil, pabrik rolling baja, pangkalan pers hidrolik ing mesin abot. Padha uga bisa digunakake kanggo Pabrik bagean sing tundhuk pasukan gedhe lan impact, kayata gembong, couplers, bolsters lan pigura sisih ing kendaraan sepur.
View as  
 
Stainless Steel Mould Silika Sol Investment Casting

Stainless Steel Mould Silika Sol Investment Casting

You can rest assured to buy customized Stainless Steel Mould Silica Sol Investment Casting from us. We look forward to cooperating with you, if you want to know more, you can consult us now, we will reply to you in time!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting C Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting C Gear Blank

Sugeng tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting C Gear Blank saka Zhiye Mechanical. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Gear Blank

Zhiye Mechanical minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Carbon Steel Silica Sol Investment Casting A Gear Blank. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting D Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting D Gear Blank

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting D Gear Blank saka pabrik Zhiye Mechanical lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting Oil Sump Block

Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting Oil Sump Block

Minangka produsen Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Oil Sump Block profesional, sampeyan bisa yakin tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Oil Sump Block saka pabrik Zhiye Mechanical lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Shift Wall

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Shift Wall

Zhiye Mechanical minangka salah sawijining China BCarbon Steel Silica Sol Investment Casting Shift Wall sing misuwur kanthi produsen lan pemasok Whistle Darurat. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Shift Wall.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tuku Carbon Steel Silika Sol Investment Casting saka pabrik kita - Zhiye. Minangka salah siji saka China Carbon Steel Silika Sol Investment Casting manufaktur lan supplier, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan khusus. Sampeyan bisa yakin saka produk grosir pabrik, produk kita paling laris, ing saham lan rega sing luwih murah tinimbang kanca-kanca, kita seneng menehi penawaran diskon.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept