Ngarep > Produk > Silika Sol Investment Casting > Casting Iron Silika Sol Investment Casting

Pabrik China Casting Iron Silika Sol Investment Casting.

Besi uletâuga diarani minangka wesi spheroidal utawa nodularâsajatiné klompok wesi sing nuduhaké kekuatan, keluwesan, daya tahan, lan elastisitas sing dhuwur amarga struktur mikro sing unik. Wesi ulet cor biasane ngemot karbon luwih saka 3 persen; bisa mbengkongaken, bengkong, utawa deformed tanpa fraktur. Sifat mekanike padha karo baja, lan adoh ngluwihi wesi tuang standar.

Casting wesi ulet yaiku obyek logam padhet sing asil saka wesi ulet cair sing diwutahake menyang rongga ing cetakan. Wesi ductile banjur adhem lan solidif ing wangun kekosongan sing dikuwasani.

Apa itu Besi Ulet?
Diciptakake ing taun 1943, wesi ulet minangka iterasi modern saka wesi tuang. Wesi tuang lan wesi ulet duweni sifat fisik sing kontras amarga bedane struktur mikro.

Grafit lan karbon sing ana ing wesi cor dumadi minangka serpihan; wesi cast nuduhake Kapabilitas mbukak compressive positif, nanging loading tensile ndhuwur kekuatan tensile alam bisa nimbulaké retak kanggo mbentuk lan propagate cepet metu saka titik kaku ing microstructure grafit flaked. Akibaté, wesi wis meh ora elongation. Iki minangka bahan sing rapuh, mula diwatesi panggunaan ing aplikasi beban tegangan lan kejut.

Grafit ing wesi ulet dumadi minangka spheroid, mula kadhangkala disebut grafit spheroidal. Semono uga, istilah wesi nodular asale saka kasunyatan manawa karbon sing ana ing wesi ulet dicekel ing bentuk nodul. Struktur mikro unik iki nyebabake wesi ulet kanggo tahan mlengkung lan beban kejut sing luwih apik tinimbang wesi tuang tradisional.
View as  
 
Ductile Iron Silika Sol Investment Casting kanggo Brake Car

Ductile Iron Silika Sol Investment Casting kanggo Brake Car

Hot Sale China Ductile Iron Silica Sol Investment Casting kanggo Produsen Rem Mobil lan Suppliers. Besi uletâuga diarani minangka wesi spheroidal utawa nodularâsajatiné klompok wesi sing nuduhaké kekuatan, keluwesan, daya tahan, lan elastisitas sing dhuwur amarga struktur mikro sing unik. Wesi ulet cor biasane ngemot karbon luwih saka 3 persen; bisa mbengkongaken, bengkong, utawa deformed tanpa fracturing. Sifat mekanike padha karo baja, lan adoh ngluwihi wesi tuang standar.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Tuku Casting Iron Silika Sol Investment Casting saka pabrik kita - Zhiye. Minangka salah siji saka China Casting Iron Silika Sol Investment Casting manufaktur lan supplier, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan khusus. Sampeyan bisa yakin saka produk grosir pabrik, produk kita paling laris, ing saham lan rega sing luwih murah tinimbang kanca-kanca, kita seneng menehi penawaran diskon.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept