Ngarep > Produk > Silika Sol Investment Casting

Pabrik China Silika Sol Investment Casting.

Silika Sol Investment Castingpunika wangun casting investasi. Proses kasebut meh padha kajaba cetakan investasi digawe saka pasir silika sol zirkon sing dicampur karo bubuk refraktori. Silika sol zircon wedhi banget nggoleki-grained (10-20 Microns) lan bisa pipis menyang slurry karo viskositas banget kurang nalika nggawe jamur. Asil punika cara casting sing ngirim castings dimensionally akurat karo banget minangka-cast lumahing rampung. Sing penting, cetakan silika sol zirkon bisa tahan suhu nganti 2000 ° C, dadi migunani banget nalika ngecor baja paduan suhu dhuwur lan baja tahan karat.
Apa nggunakakeSilika Sol Investment Casting?
keuntungan sakasilika sol investasi casting:
â Versatility gedhe; cocok kanggo casting paling logam.
â Bakal ngidini casting rumit banget diprodhuksi kanthi tembok tipis.
â Rampung permukaan sing mulus bisa ditindakake tanpa garis pemisahan supaya mesin lan finishing dikurangi utawa diilangi.
â Ngidini bagean sing ora bisa dicetak kanthi akurat.
â Akurasi dimensi sing apik banget.
2.Lilin molten nyuntikaken menyang die logam kanggo nggawe pola, diijini kanggo ngalangi lan banjur dibusak. Sawetara pola lilin sing rumit digawe kanthi nggabungake sawetara pola sing kapisah kanthi nggunakake adesif.
3. Lilin banjur dirakit ing wit lilin, akeh bagean bisa dilebokake ing wit gumantung saka ukuran, iku umum kanggo komponen ing sawetara bobot 0.1kg nganti 50kg.
4.Wit iki banjur nyemplungaken ing silika sol zircon slurry kanggo jas lilin, slurry banget nggoleki karo kurang viskositas asil ing banget minangka-cast lumahing Rampung. Slurry dilapisi karo bahan refraktori lan proses kasebut diulang kaping pirang-pirang nganti cangkang digawe ing sekitar pola lilin.
5. Proses pangatusan iku kritis. Nihan kudu diijini garing alamiah ing suhu pancet kanggo ngidini silika sol gels lan partikel refractory kanggo ikatan, asil punika kuwat, jamur kualitas dhuwur. Wit-witan lilin dilebokake ing oven kanthi suhu kira-kira 200 derajat kanggo nyawiji lilin kasebut.
6. Nalika kabeh lilin wis dibusak wit digawe panas nganti liwat 1000 derajat kanggo ngrampungake preparation kanggo casting.
7. Logam kasebut banjur diwutahake menyang cetakan panas, sing ngidini paduan bisa tekan bagian paling tipis saka cetakan sadurunge ngalangi.
View as  
 
Stainless Steel Mould Silika Sol Investment Casting

Stainless Steel Mould Silika Sol Investment Casting

You can rest assured to buy customized Stainless Steel Mould Silica Sol Investment Casting from us. We look forward to cooperating with you, if you want to know more, you can consult us now, we will reply to you in time!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting C Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting C Gear Blank

Sugeng tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting C Gear Blank saka Zhiye Mechanical. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Gear Blank

Zhiye Mechanical minangka pabrikan profesional, kita pengin nyedhiyakake Carbon Steel Silica Sol Investment Casting A Gear Blank. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting D Gear Blank

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting D Gear Blank

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting D Gear Blank saka pabrik Zhiye Mechanical lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting Oil Sump Block

Carbon Steel Silika Sol Investasi Casting Oil Sump Block

Minangka produsen Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Oil Sump Block profesional, sampeyan bisa yakin tuku Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Oil Sump Block saka pabrik Zhiye Mechanical lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Shift Wall

Carbon Steel Silika Sol Investment Casting Shift Wall

Zhiye Mechanical minangka salah sawijining China BCarbon Steel Silica Sol Investment Casting Shift Wall sing misuwur kanthi produsen lan pemasok Whistle Darurat. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Carbon Steel Silica Sol Investment Casting Shift Wall.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tuku Silika Sol Investment Casting saka pabrik kita - Zhiye. Minangka salah siji saka China Silika Sol Investment Casting manufaktur lan supplier, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan khusus. Sampeyan bisa yakin saka produk grosir pabrik, produk kita paling laris, ing saham lan rega sing luwih murah tinimbang kanca-kanca, kita seneng menehi penawaran diskon.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept