Ngarep > Produk > Silika Sol Investment Casting > Stainless Steel Silika Sol Investment Casting > Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan Axle
Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan Axle
  • Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan AxleStainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan Axle
  • Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan AxleStainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan Axle

Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Lengan Axle

Zhiye Mechanical Stainless Steel Silika Sol Investasi Casting kanggo Axle Sleeve iku salah siji saka China Stainless Steel Silica Sol Investment Casting misuwur kanggo Axle Sleeve manufaktur lan supplier. Cast Steel Axle Sleeve, Cast Steel Shaft Sleeve, Sleeve Casting, Suku Cadang Pengecoran Investasi
Aplikasi ing:
Grades Material: Lengan poros ditrapake kanggo nglindhungi poros saben lumahing segel poros saka karusakan utawa nyandhang abrasif. Kekerasan poros sing ora cukup bisa nggawe aplikasi lengan poros dadi penting amarga kanggo kondisi operasi saiki lumahing sing cocog. atose kudu dianggep.Nalika milih lengen poros kudu dielingake yen koefisien ekspansi termal α saka poros lan lengan poros meh padha. tingkat stainless steel.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Hot sale kualitas Stainless Steel Silika Sol Investment Casting kanggo Axle Sleeve karo Low Price digawe ing China. Zhiye Mechanical minangka Casting Investasi Silika Sol Stainless Steel kanggo Produsen Lengan Axle lan pemasok ing China.

Kelas Bahan:

Baja Tuang, Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Ringan, Baja Karbon Sedang, Baja Karbon Tinggi

AS2074 BS3100 C1 C2 C3 C4-1 C4-2 C5 C6 C7A L1A L2B L2A L2B L2C L3 L4 L5
A128 A128M A B-1 B-2 B-3 B-4 C D E-1 E-2 F A297 KS D4101 AISI 410 416
ASTM A27 N1 N2 U-205 (60-30) 415-205 (60-30) 450-240 (63-35) 485-250 (70-35) 485-275 (70-40)
ASTM A148 550-270 550-345 620-415 725-585 795-655 895-795 930-860 1305-930 1105-1000 1140-1035

Proses Produksi:

Casting wedhi, Casting Investasi Lilin ilang, Kaca banyu, Silika Sol Precision Casting

Supplier:

Cast Steel Foundry ing China, Steel Casting Produsen, Steel Foundry, China Foundry
Produk utama kita kalebu wesi abu-abu, wesi ulet lan cast Steel casting bagean kanggo traktor, truk, tetanèn, construction, mesin pertambangan, kompor lan boiler, pump, katup, tugboat, fasilitas listrik, crane, mesin, mobil, fitting pipa, dermaga, peralatan masak, excavator lsp.
Ningbo Zhiye Foundry uga mrodhuksi macem-macem seeding TCTerms piso, pupuk boots, plow tine, penet wheel, cast operator seeding, heavy TCTerms piso, wing seeder TCTerms piso, seeding sistem lampiran, seeding tabung kanggo kita klien ing AU.

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Bahan: Stainless Steel
Teknik: Casting Investasi Silika Sol
Bobot reged: 0.1KG
Area Aplikasi: Automobile
Jeneng produk: Lengan Poros utawa Lengan Poros
Anti-Rust: karo banyu anti-karat
Perawatan panas: Minangka Cast, Apa Geni, Tempering, Annealing, Quenching, Carburizing, Permeabilitas, Pemurnian Termal, Hardening kasedhiya.

Deskripsi Produk:

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Gambar rinci:

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Proses Produksi:

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Packing & Pangiriman:

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Babagan awake dhewe:

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

Stainless Steel Silica Sol Investment Casting for Axle Sleeve

FAQ:

Q1: Sepira gedhene pabrik sampeyan?
A: Isine 5,000 kothak meter karo 590 karyawan.

Q2: Layanan / Manajemen pabrik sampeyan?
A: Kita nyedhiyakake layanan ODM & OEM kanthi tim R&D lan sistem QC sing kuwat.

Q3: Apa bahan sampeyan bisa ngasilake?
A: baja tahan karat; Baja Karbon; Baja paduan; Paduan tembaga lsp.
Kita nguji saben komponen kimia tungku sadurunge diwutahake kanthi spektrometer.

Q4: Informasi apa sing kudu dakkandhakake yen aku pengin njaluk kutipan sing tepat?
A: Mangga ngirim kula gambar Panjenengan. 2D ing format PDF utawa DWG, 3D ing format STEP utawa IGS.

Q5: Suwene njaluk sampel selaras sandi?
A: Biasane 25-30 dina. Kalebu cetakan mbukak lan ngembangake wektu conto.

Q7: Apa sampeyan duwe kemampuan kanggo nglacak maneh?
A: Ya, spesimen sing diuji bakal disimpen paling ora rong taun ing laboratorium kita.


Hot Tags: Casting Investasi Silika Sol Stainless Steel kanggo Lengan Axle, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kutipan, Disesuaikan, Diskon, Rega Mudhun, Ing Simpenan, Adol Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept